Kosteusvauriokorjaukset ja muut palvelut yrityksille Helsingissä ja muualla Uudellamaalla

Uudenmaan Rakennus- ja Maalauspalvelu Oy tuottaa kattavia saneeraus- ja korjauspalveluita yrityksille. Erikoisosaamistamme ovat home- ja kosteusvauriokorjaukset.

Kaikki yhteystietomme

Toimimme Helsingistä käsin, mutta palvelumme ovat saatavilla koko Uudenmaan alueella. Tutustu tällä sivulla tarkemmin kaikkiin tarjoamiimme palveluihimme ja pyydä tarjous omalle hankkeellesi!

Home- ja kosteusvauriot

Meillä on mittava kokemus haastavista home- ja kosteusvauriokorjauksista.

Muutostyöt

Jos tilat eivät vastaa tarpeitasi ja suunnittelet tilojesi käyttötarkoituksen muutosta, vankan ammattitaitomme ja luotettavien yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan ideoita sekä järkeviä ratkaisuja tilojesi tehokkuuden parantamiseksi.

Huoltomaalaukset

Teemme ammattitaidolla kaikki maalaustyöt kevyistä pesumaalauksista vanhojen pintojen entisöintiin.

Sähköasennukset

Toteutamme kaikki kiinteistön sähköasennukset, kiinteistön huoltoon liittyvät sähkötyöt sekä suuret sähköurakointiprojektit.

LVI-työt

Teemme myös erilaiset putkityöt: niin LVI-laitteiden huollot kuin linjasaneerauksetkin.

Huomaamaton läsnäolo

Toteutamme yritysten toimitiloissa tehtävät remontit ja saneeraukset huomaamattomasti ja siten, että työskentely tiloissa on mahdollista koko remontin ajan. 


Tiedostamme, että remontit ja saneeraukset voivat olla asia, joka aiheuttaa päänvaivaa yrityksille. Valitessasi meidät hankkeen toteuttajaksi, voitte luottaa siihen, että kaikki tehdään huolellisesti. Työt tehdään kerralla oikein, mutta kuitenkin tehokkaasti, jotta yrityksen normaali arki pääsee jatkumaan. 


Ennen työskentelymme aloittamista konsultoimme sinua tarkasti, jotta saamme selkeän käsityksen yrityksen työskentelykulttuurista ja -rytmistä. Näin pystymme toimimaan mahdollisimman huomaamattomasti.