Sähkötyöt Helsingissä ja Uudellamaalla

Uudenmaan Rakennus- ja Maalauspalvelu Oy on korjausrakentamisen ammattilainen Helsingistä. Palvelemme julkista sektoria, yrityksiä, taloyhtiöitä sekä yksityisiä tahoja isommissa hankkeissa Uudenmaan alueella.

Kaikki yhteystietomme

Teemme muun muassa sähkötöitä, saneerauksia, tilamuutoksia, ja erikoisosaamistamme ovat home- ja kosteusvauriokorjaukset. Tutustu tarkemmin toimintatapoihimme sekä arvoihimme tällä sivulla ja pyydä tarjous hankkeellesi!

Yhteistyöverkostomme

Vuodesta 2005 lähtien olemme kehittäneet ja parantaneet alihankkija- sekä yhteistyökumppaniverkostojamme tavoitellen yrityksiä, joiden arvot vastaavat omiamme. Monien yritysten ja myös erehdysten kautta olemme seuloneet jäljelle kaikkein pätevimmät ja luotettavimmat yhteistyökumppanit ja alihankkijat, joiden apua käytämme tarvittaessa.

Työvoimamme

Käytämme ainoastaan kotimaista ja vakituista työvoimaa. Tämä erottaa meidät useimmista alalla toimivista yrityksistä. Alalla vallitseva kova hinnoilla kilpailu on johtanut siihen, että iso osa yrityksistä käyttää pelkästään ulkomaista, vuokrattua halpatyövoimaa. Valitettavan usein tämä kuitenkin johtaa laadun heikentymiseen, sillä sisäisten standardien ja toimintatapojen ylläpitäminen vaikeutuu tai muodostuu mahdottomaksi jatkuvasti vaihtuvan työvoiman myötä.

Me emme ole kuitenkaan halunneet lähteä tähän toimintaan mukaan, sillä emme ole valmiita tinkimään laadusta tai turvallisuudesta. Tehokkaalla toiminnalla ja loppuun asti hiotuilla prosesseilla pystymme kuitenkin tekemään sinulle hyvän tarjouksen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Olipa kyse LVI-saneerauksesta, sähkötöistä tai vesivahinkokorjauksesta, ota yhteyttä Uudenmaan Rakennus- ja Maalauspalveluun, kun tarvitset luotettavaa korjausrakentajaa Helsingin tai muun Uudenmaan alueella.


Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, voit myös esittää meille kysymyksiä ja me vastaamme sinulle miellämme. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse sekä sivustolta löytyvällä lomakkeella.